Middagskoncert

Middagskoncert med Babett Hartmann, Værløse Kirke

Musik af: Michael Prætorius og Jan Pieterszoon Sweelinck

Babett Hartmann kommer oprindeligt fra Tyskland og har boet i Danmark siden 2007. Hun studerede kirkemusik på Musikkonservatorium i Leipzig hos Thomasorganist professor Ullrich Böhme og i København hos professor Hans Fagius. Hun debuterede fra orgelsolistklassen i 2013 og er blevet kandidat i cembalo/ tidlig musik i 2015 med Ketil Haugsand som lærer. 

Babett er freelancemusiker og har en aktiv karriere som både organist, cembalist og korleder og optræder jævnligt i festivaller rundt omkring i Europa. Hun har spillet koncerter i lande som Norge, Spanien, England, Nordirland, Japan, Belgien, Holland, Italien og selvfølgeligt i Danmark og Tyskland og prøver hver gang at berøre sit publikum med spændende programmer. Desuden er Babett Hartmann ansat som organist i Værløse Kirke, hvor hun, ved siden af sit virke som organist, også leder kirkens ungdomskor.

Babett er involveret i mange forskellige tidlig musik-ensembler som Ensemble Rost og Ensemble Barocca. Hun er musikalsk leder af Odense Barokfestival, hvor hun leder Odense Barokorkester og -kor, og musikalsk leder og initiator af musikforeningen i domkirken i sin hjemby Zeitz/ Tyskland.

Gratis adgang

Fredag den 2. juli 2021 12:00 Sct. Mariæ Kirke