Babysalmesang

gfgf

 

Allerede inden et barn fødes, kender det fra sin tid i maven sine forældres stemmer. Derfor er forældrenes stemmer også noget af det første, et barn knytter sig til. Babysalmesang er en mulighed for at være tæt sammen med sit barn og samtidig stimulere og udvikle barnet med sang og bevægelse i kirkerummet. Kirkerummet giver med sin skønhed og ro en særlig intensitet til samværet, samtidig med at stemmerne klinger på en helt ny måde under hvælvingerne.    

Babysalmesang er et tilbud til børn i alderen 3-8 måneder og deres forældre eller bedsteforældre.  Holdet mødes en gang om ugen, hvor der synges, laves fagter, blæses sæbebobler og andre ting, der stimulerer børnenes sanser. Der kræves ingen andre forudsætninger for at deltage end lyst til at være sammen med sit eget barn og andre ligesindede med deres små børn om sang og musik. 

Babysalmesang ledes af Pernille Manly Larsen. Pernille er uddannet sanger og efteruddannet underviser i babysalmesang hos Anne Mette Riis. 

Domkirken og Sankt Mariæ Kirke samarbejder om tilbuddet om babysalmesang. Forløbet strækker sig over 12 undervisningsgange. Det koster 200 kr. at tilmelde sig. Prisen inkluderer en sangbog. Der er plads til 10 på holdet.  

Venteliste til vinterholdet med start den 11. januar
Venteliste

Næste hold starter den 26. april 2022
Tilmelding her
Venteliste

Babysalmesang efteråret 2022

Holdstart den 30. august - 22. november 2022 minus uge 42
Tilmelding her
Venteliste